Sobre nosaltres

Volem aprofitar per recordar que a més d’un col·lectiu, també som un grup de suport que pretén poder recolzar les dones i la diversitat de sexualitats i gèneres en un entorn heteropatriarcal i hostil per a aquests col·lectius. D’aquesta manera, volem anar més enllà del feminisme centrat en la dona cis (que no és trans), blanca i heterosexual.

Entenem que la lluita per l’alliberació de la dona ha de ser per a totes les dones, no només per a una minoria concreta. Per això, intentem lluitar transversalment contra totes les discriminacions: masclisme, racisme, transfòbia, homofòbia, etc.

 

Funcionament de la pàgina web que teniu al davant:

• En aquesta anem penjant les activitats que hem fet així com les properes que farem i que ja tenim programades.

• Com es pot veure també hi ha una galeria de fotos dels diferents actes que hem dut a terme.

• Així mateix, tenim un blog on estem penjant els articles, reculls de premsa o reflexions que fem i volem compartir amb el món.

• Comptem també amb un apartat de recursos on consten diverses associacions del territori, serveis d’atenció a la dona i altres enllaços d’interès, com un directori de ginecologia respectuosa. Aquest espai té la voluntat d’estar viu i anar creixent amb nous recursos i noves aportacions.

• Altres activitats que duem a terme són debats interns i lectures de llibres i textos feministes, a part de la formació interna.

 

Propostes que rebem:

• Com a col·lectiu, Llibertes estem obertes a qualsevol proposta que se’ns presenti i ens ajudi a reflexionar entorn del feminisme llibertari. Per això tenim la voluntat i estem obertes a col·laborar amb altres col·lectius feministes o llibertaris i/o compartir un escrit personal al blog, etc.

 

Com ens podeu contactar:

• Ens podeu contactar a través del web, correu electrònic, Facebook o Twitter.